Le Sanglier des Ardennes

Bereken de route Er moet een geolokalisatiedienst op uw GPS geactiveerd zijn, om deze optie te kunnen gebruiken.
- +

Le Sanglier des Ardennes

Hostellerie Le Sanglier des Ardennes voorstellen hoeft allang niet meer. Dit neemt niet weg dat er sinds de oprichting 65 jaar geleden heel wat is veranderd. Voortbouwend op het succes van Le Sanglier des Ardennes werd het hotel onlangs schitterend gerenoveerd.

Op een uur en een kwartiertje van Brussel en op een boogscheut van de mooiste golfterreinen van Europa… Een historisch en gastronomisch oord, een uitgelezen plek te midden van een prachtig groene omgeving om gezond tot rust te komen.

Le Sanglier des Ardennes biedt een buitengewoon kader voor een romantisch verblijf of, waarom ook niet, om het imago van uw bedrijf een boost te geven, uw klanten eens lekker te verwennen of uw medewerkers te motiveren. Het is een unicum in hartje Durbuy, het kleinste stadje ter wereld.

Nieuwe kamers en een nieuw welnesscentrum, een nieuw gastronomisch restaurant, nieuwe seminarie-, receptie- en banketzalen, een nieuwe Brasserie, een nieuwe bar en een nieuw rokerssalon en niet-rokerssalon. Kortom, Le Sanglier des Ardennes ten voeten uit!

Envie de bien-être

Formule wellness

Le menu gastronomique 4 services,la nuitée, le petit déjeuner buffet + accès wellness, massage corps 30’, thermorelax

Voir toutes nos formules
Design and website by Studio Breakfast