Le Sanglier des Ardennes - Hôtel ****

26
42
73

Chef Wout Bru stelt voor:

Tapa's en Sharing food : een culinaire reis rond de wereld.

 

 

 

Ontdek de eigentijdse sfeer van de nieuwe tapas bar van de Sanglier des Ardennes naar concept van chef Wout Bru. Gelegen aan de buitenzijde van de Sanglier des Ardennes met een afgeschermd terras met zicht op Durbuy en het kasteel. Dit restaurant is volledig getransformeerd om u te kunnen ontvangen in een trendy omgeving.

De Provence, Zuid-Amerika, Azië… De chef laat u de wereld proeven. Geniet van de menu’s van de chef - 4 of 6 verschillende tapas- voor de volledige ervaring. U eet aan een lange bar waar uw maaltijd letterlijk voor uw neus wordt klaargemaakt.

 

Geopend 7/7  keuken geopend 12:00-15:00 / 18:00-22:00

 

Reservaties


Cadeaubon


T. : +32 (0) 86 21 32 62

De kaart


Keuze van de Chef

4 gangen Menu € 45
6 gangen Menu € 70

Bru'sserie

La Provence
Tarte de Tomates - Mozzarella di Bufala - Vinaigrette de Basilic   11€
Carpaccio de Bœuf - Chèvre Frais - Vinaigrette de Truffes   10€
Burger de Boudin Blanc - Sauce Andalouse Maison - Foie Gras Poêlé   12€
Raviole de Basilic - Compote de Tomates - Crème de Basilic   10€
Ris de Veau Poêlé - Haricots Verts - Tomates Confites - Vinaigrette de Truffes - Parmesan   18€


Amérique du Sud
Langoustine Rôtie - Citron Vert - Vinaigrette Soja - Salsa de Tomates   17€
Ceviche de Hamachi - Jus de Passion - Mangue - Avocat  12€
Ceviche de Saumon et de Hamachi - Concombre Fumé - Oeufs de Saumon   12€
Porkbun - Barbacoa - Salsa Maïs et Verde   12€

 

Espagne
Jambon Iberico - Pulpe de Tomates - Pain Grillé    18€
Œuf Poché 64° - Espuma de Truffe - Jambon Iberico    17€
Pulpo Grillé - Risotto à l’Encre de Seiche - Chorizo   12€
Pluma Iberico - Coulis de Poivron - Tajine de Légumes - Patates Douces   17€
Calamars Poêlés - Sauce à l’Orange - Chorizo   10€

Asie
Gaspacho Tomate - Ratatouille de Légumes - Nobashi en Kadaïf   10€

Tempura de Nobashi - Salsa Tomate - Vinaigrette Curry    12€
Terrine de Foie Gras - Anguilles Fumées - Nobashi - Pousses d'Épinard    13€
Hamburger Japonais au Lard Confit - Oignons Rouges Marinés   10€
Nems de Canard en Deux Façons   12€


Classique
Carbonnades Flamandes - Pommes Frites    12€
Entrecôte Chimichurri - Oignon Lotus - Espuma Moutarde     23€
Coquelet Sauce Choron - Pommes Pailles   12€
Caviar Imperial Heritage 30g. - Pommes Moskovites   80€
Steak Tartare - Oeuf de Caille - Espuma de Pickles - Pommes Gaufrettes   13€
Salade de Sot l’y Laisse   13€


Desserts
Tiramisu du Sanglier façon Bru   8€
Colonel Revisité    8€
Dame Blanche   8€
Les Tartes de Sophie    8€

Assortiment de Fromage   12€