Le Sanglier des Ardennes - Hôtel ****

Geschiedenis


65 jaar na zijn oprichting werd het alom bekende 'Le Sanglier des Ardennes' in 2017 overgenomen door de groep 'La Petite Merveille'.  De nieuwe eigenaars, Bart Maerten en Marc Coucke hadden hierbij de visie om al het goede en de traditie van dit gerenommeerd hotel te behouden maar te hernieuwen en uit te breiden, dit was nodig om de wensen van onze gasten van vandaag te overtreffen.


Vanuit deze nieuwe visie werd een plan gemaakt voor meerdere jaren. De eerste stap daarin was ervoor zorgen dat op culinair gebied de Sanglier des Ardennes weer vaste waarde werd, gekend voor haar kwaliteit. Om dit doel te bereiken werd de keuken volledig vernieuwd en kwam het geheel onder de leiding van de talentvolle en ervaren sterrenchef Wout Bru, zakenpartner van Bart en Marc. Hij bracht het gastronomisch restaurant weer op niveau en voegde een nieuw restaurant toe, La Bru’sserie. Na een kortstondige maar intensieve verbouwingen opende La Bru’sserie haar deuren begin juli 2017. Beide restaurants werden in het eerste jaar beloond met een 14/20 in Gault Millau.


De volgende stap is het aanpassen van de infrastructuur van Hotel Le Sanglier des Ardennes. Deze verbouwing op zich is een project van meerdere jaren. De eerste fase is gestart begin 2018 en zal binnenkort worden afgerond. Het doel is een hotel met meer dan 100 kamers en suites, 3 restaurants, 6 vergaderzalen en een wellness centrum.

 

U merkt dat er op dit moment hard gewerkt wordt aan de creatie van een nieuw hoofdstuk in de lange geschiedenis van Le Sanglier des Ardennes.

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen.

Promoties