Le Sanglier des Ardennes - Hôtel ****

26
42
73

Chef Wout Bru stelt voor:

Tapa's en Sharing food : een culinaire reis rond de wereld.

 

 

 

Ontdek de eigentijdse sfeer van de nieuwe tapas bar van de Sanglier des Ardennes naar concept van chef Wout Bru. Gelegen aan de buitenzijde van de Sanglier des Ardennes met een afgeschermd terras met zicht op Durbuy en het kasteel. Dit restaurant is volledig getransformeerd om u te kunnen ontvangen in een trendy omgeving.

De Provence, Zuid-Amerika, Azië… De chef laat u de wereld proeven. Geniet van de menu’s van de chef - 4 of 6 verschillende tapas- voor de volledige ervaring. U eet aan een lange bar waar uw maaltijd letterlijk voor uw neus wordt klaargemaakt.

 

Geopend 7/7  keuken geopend 12:00-14:00 / 19:00-21:00

 

Reservaties


Cadeaubon


T. : +32 (0) 86 21 32 62

De kaart


Keuze van de Chef

Keuze van de Chef : 4 gangen Menu € 55
Keuze van de Chef : 6 gangen Menu € 75
Keuze van de Chef : Sharing Food (per hele tafel) € 85

Bru'sserie

De Provence
Bruschetta - Basilicum - Tomaat - Pata Negra  10€
Rundscarpaccio - Geitenkaas - Truffle Vinaigrette  10€
Tomaten salade - Burrata - Granité van Tomaat  12€
Cheese Cake - Half Gegaarde Zalm  11€
Mosselen Natuur of in Room met Look 12€
Gebakken Zwezerik - Groene Boontjes - Gekonfijte Tomaten - Truffelvinaigrette - Parmezaan  18€ (6)

Zuid-Amerika
Gebakken Langoustine - Limoen - Soja Vinaigrette - Salsa van Tomaten  21€
Ceviche van Hamachi - Sinaasappel - Koriander Crème - Avocado 12€ (4,6)
Tonijn - Sesam - Mango - Pickles 12€

Spanje
Inktvis - Gazpacho - Rouille - Pistou  12€
Iberico Ham - Pulp van Tomaten - Gegrild Brood  18€                                                                         
Brochette van gegrilde Pluma Iberico  10€
Gegrild Piepkuiken - Pak Choï - Champignons  13€
Zeebaars - Puree met tomaat - Olijf/Chorizo Vinaigrette  14€

Azië
Toast van Gerookte Paling - Terrine van Ganzenlever  13€
Tartaar van Tonijn - Jus van Yuzu - Gebakken Ganzenlever - Gemarineerde Venkel  15€
Tempura van Nobashi  - Salsa van tomaten - Curry vinaigrette  12€ (6)
Bouillon Pak Choï -  Gember- Nobashi Ravioli   12€ 
Gamba - Curry - Ananas - Kerstomaat  14€
Tempura van Kreeft - Sojasaus - Yuzu  23€
Dimsum van Kip en Varken- Miso Bouillon  13€ (4,6)
Poké - Passievrucht - Soja caramel - Tofu - Hibiscus thee  12€

Klassiek
Maatjes  - Groene Boontjes - Granny Smith Sorbet 12 € (4,6)
Tartaar van Langoustines - Ecume van Spinazie en Munt  15€
Fish Sticks - Tartaar Saus - Appel  11€
Stoverij van Draadjesvlees 14€
Entrecôte Chimichurri - Espuma van Mosterd   20€ (6)
Kaviaar Imperial Heritage 30g - Aardappel Moscovites   80€
Wagyu op hete Steen 25€ 
Rossini Rundvlees - Perigord saus 18€ (4)
Ravioli van langoustines - Dashi - Ganzenlever 14€

Nagerechten
Dame Blanche  8€
Chocolade - Vanille- Olijfolie  8€
Citroentaartje met Meringue  10€
Chocoladetaartje - Karamel  10€
Witte Perzik - Passievrucht Crème  10€
Taart van Sophie  10€
Kaas Assortiment  12€