Le Sanglier des Ardennes - Hôtel ****

26
42
73

Chef Wout Bru stelt voor:

Tapa's en Sharing food : een culinaire reis rond de wereld.

 

 

 

Ontdek de eigentijdse sfeer van de nieuwe tapas bar van de Sanglier des Ardennes naar concept van chef Wout Bru. Gelegen aan de buitenzijde van de Sanglier des Ardennes met een afgeschermd terras met zicht op Durbuy en het kasteel. Dit restaurant is volledig getransformeerd om u te kunnen ontvangen in een trendy omgeving.

De Provence, Zuid-Amerika, Azië… De chef laat u de wereld proeven. Geniet van de menu’s van de chef - 4 of 6 verschillende tapas- voor de volledige ervaring. U eet aan een lange bar waar uw maaltijd letterlijk voor uw neus wordt klaargemaakt.

 

Geopend 7/7  keuken geopend 12:00-14:00 / 19:00-21:00

 

Reservaties


Cadeaubon


T. : +32 (0) 86 21 32 62

De kaart


Keuze van de Chef

Keuze van de Chef : 4 gangen Menu € 55
Keuze van de Chef : 6 gangen Menu € 75
Keuze van de Chef : Sharing Food (per hele tafel) € 85

Bru'sserie

De Provence
Bruschetta - Basilicum - Tomaat - Pata Negra 10€
Rundscarpaccio - Geitenkaas - Truffelvinaigrette 10€
Gekonfijte Knolselderij - Tijmboter - Sesamvinaigrette 9€
Ravioli van Kalfszwezerik - Wit van Prei 10€
Gebakken Zwezerik - Groene Boontjes - Gekonfijte Tomaten - Truffelvinaigrette - Parmezaan 18€

Zuid Amerika
Ceviche van St. Jacobsnootjes - Courgette - Venkel - Tomaat 12€
Hamachi - Soja Vinaigrette - Krokante Groenten 12€
Causa van Zeebaars - Aardappelpuree met Limoen- Zoete Aardappel 16 €
Gebakken Langoustine - Limoen - Soja Vinaigrette - Salsa van Tomaten 21€

Spanje
Iberico Ham - Pulp van Tomaten - Gegrild Brood 18€
Gepocheerd Ei - Truffelboter - Compote van Ui - Iberico Ham 17€
Brochetten van gegrilde Pluma Iberico 10€
Tartaar van Hert - Kaviaar - Puree van Peterseliewortel 25€

Azië
Toast van Gerookte Paling - Terrine van Ganzenlever 13€
Galette van Tonijn met Sorbet van Yuzu en Wasabi 12€
Tempura van Nobashi Garnalen - Curry 12€
Black cod - Miso - Pak Choï - Krokante Quinoa 14€
Tempura van Kreeft - Soja Saus - Yuzu 23€

Klassiek
Toast van Wildpaté - Veenbessen - Gemarineerde Wortelen 12€
Krokante Kalfshersentjes - Tartaarsaus 12€
Entrecôte Chimichurri - Lotus ui - Espuma van Mosterd 20€
Stoofpotje van Wild - Truffelpuree 18€
Hertenfilet - Poivrade Saus - Puree van Peterseliewortel 23€
Patrijs - Truffelpuree - Groene Kool - Spek 30€ (2 personen)
Piepkuiken met Morieltjes 12€
Kaviaar Imperial Heritage 30g - Pommes Moscovites 80€
Wagyu op de Gloedhete Steen 25€
Warme Aardappel - Raclette - Ardeense Ham 11€
Warme Aardappel - Raclette - Ardeense Ham - Truffel 19€

Nagerechten
Dame Blanche 8€
Taart van Sophie 8€
Citroentaartje met Meringue 10€
Chocoladetaartje - Karamel 10€
Luikse Koffie 10€
Chocolade - Bosbessen - Sesamijs 10€
Assortiment van Kazen 12€