Le Sanglier des Ardennes - Hôtel ****

26
42
73

Chef Wout Bru stelt voor:

Tapa's en Sharing food : een culinaire reis rond de wereld.

 

 

 

Ontdek de eigentijdse sfeer van de nieuwe tapas bar van de Sanglier des Ardennes naar concept van chef Wout Bru. Gelegen aan de buitenzijde van de Sanglier des Ardennes met een afgeschermd terras met zicht op Durbuy en het kasteel. Dit restaurant is volledig getransformeerd om u te kunnen ontvangen in een trendy omgeving.

De Provence, Zuid-Amerika, Azië… De chef laat u de wereld proeven. Geniet van de menu’s van de chef - 4 of 6 verschillende tapas- voor de volledige ervaring. U eet aan een lange bar waar uw maaltijd letterlijk voor uw neus wordt klaargemaakt.

 

Geopend 7/7  keuken geopend 12:00-14:00 / 19:00-21:00

 

Reservaties


Cadeaubon


T. : +32 (0) 86 21 32 62

De kaart


Keuze van de Chef

Keuze van de Chef : 4 gangen Menu € 55
Keuze van de Chef : 6 gangen Menu € 75
Keuze van de Chef : Sharing Food (per hele tafel) € 85

Bru'sserie

De Provence
Bruschetta - Basilicum - Tomaat - Pata Negra  10€
Rundscarpaccio - Geitenkaas - Truffle Vinaigrette  10€
Sesam Zalm - Aardappelpuree - Wasabi 12€
Zuidelijke Mosselen 12€
Kalfszwezerik Lasagne - Prei - Truffelsaus 18€ (6)

Zuid-Amerika
Gebakken Langoustine - Limoen - Soja Vinaigrette - Salsa van Tomaten  21€
Ceviche Nobashi - Wakamé - Guacamole 14€ (4,6)
Hamachi - Sesam - Soja 13€
Duroc Hot Ribs - Confit 10€

Spanje
Wildpâté - Huisgemaakte Mosterd 12€
Iberico Ham - Pulp van Tomaten - Gegrild Brood  18€                                                                         
Ei - Gelakt Spek - Aardappel Espuma - Porto Jus 12€  (4,6)
Gegrild Piepkuiken - Dragonsaus 18€
Zeebaars - Puree met tomaat - Olijf/Chorizo Vinaigrette  14€

Azië

Toast van Gerookte Paling - Terrine van Ganzenlever  13€
Tartaar van Tonijn - Jus van Yuzu - Gebakken Ganzenlever - Gemarineerde Venkel  15€
Tempura van Nobashi  - Salsa van tomaten - Curry vinaigrette    12€
Black Cod - Pak Choi - Shiitake 14€ (6)
Koude kreeft salade - Prinsessenbonen - Truffel Vinaigrette 22€
Dimsum van Kip en Varken- Miso Bouillon  14€ (4,6)
Poké - Passievrucht - Soja Caramel - Tofu - Hibiscus thee  12€ VEGAN
Satay Kip 9€

Klassiek
Bouilli - Aardappelen - Kool - Wortel - Mosterd 12€
Fish Sticks - Tartaar Saus - Appel  11€
Stoverij van Draadjesvlees 14€
Entrecôte Chimichurri - Espuma van Mosterd   20€ (6)
Kaviaar Imperial Heritage 30g - Aardappel Moscovites   80€
Wagyu op hete Steen 25€ 
Hinde - Zwarte Pens - Spruitjes 21€ (4)
Fazant - Fine Champagne - Witloof 28€

Nagerechten
Dame Blanche  8€
Chocolade - Vanille- Olijfolie  8€
Citroentaartje met Meringue  10€
Vijgen Taart 10€
Warme Appeltaart 10€
Kaas Assortiment  12€