Le Sanglier des Ardennes - Hôtel ****

26
42
73

Chef Wout Bru stelt voor:

Tapa's en Sharing food : een culinaire reis rond de wereld.

 

 

 

Ontdek de eigentijdse sfeer van de nieuwe tapas bar van de Sanglier des Ardennes naar concept van chef Wout Bru. Gelegen aan de buitenzijde van de Sanglier des Ardennes met een afgeschermd terras met zicht op Durbuy en het kasteel. Dit restaurant is volledig getransformeerd om u te kunnen ontvangen in een trendy omgeving.

De Provence, Zuid-Amerika, Azië… De chef laat u de wereld proeven. Geniet van de menu’s van de chef - 4 of 6 verschillende tapas- voor de volledige ervaring. U eet aan een lange bar waar uw maaltijd letterlijk voor uw neus wordt klaargemaakt.

 

Geopend 7/7  keuken geopend 12:00-14:00 / 19:00-21:00

 

Reservaties


Cadeaubon


T. : +32 (0) 86 21 32 62

De kaart


Keuze van de Chef

Keuze van de Chef : 4 gangen Menu € 55
Keuze van de Chef : 6 gangen Menu € 75
Keuze van de Chef : Sharing Food (per hele tafel) € 85

Bru'sserie

De Provence
Bruschetta - Basilicum - Tomaat - Pata Negra  10€
Rundscarpaccio - Geitenkaas - Truffelvinaigrette  10€
Gekonfijte Knolselderij - Tijmboter - Sesamvinaigrette  9€
Asperges op zijn Vlaams 12€
Gebakken Zwezerik - Groene Boontjes - Gekonfijte Tomaten - Truffelvinaigrette - Parmezaan  18€  (6)

Spanje
Aubergine - Tomaat - Parmezaan - Basilicum  10€
Inktvis - Gazpacho - Rouille - Pistou  12€
Iberico Ham - Pulp van Tomaten - Gegrild Brood  18€ 
Gepocheerd Ei - Mousseline van Asperges - Grijze Garnalen  10€  (4)
Brochetten van gegrilde Pluma Iberico  10€
Carpaccio van Tomaten - Grijze Garnalen - Cocktail IJs 12€
Gekonfijte Skrei en Kokkels - Gerookte Paprika Crème  16€  (6)
Gebakken Langoustine - Limoen - Soja Vinaigrette - Salsa van Tomaten  21€  (6)
Gegrild Piepkuiken - Pak Choï - Champignons  13€

Azië
Toast van Gerookte Paling - Terrine van Ganzenlever  13€  (4,6)
Tartaar van Tonijn - Jus van Yuzu - Gebakken Ganzenlever - Gemarineerde Venkel  15€  (4,6)
Gegrilde Asperges - Soja - Gefrituurde Gamba’s   13€
Tempura van Nobashi Garnalen - Curry  12€
Black cod - Miso - Pak Choï - Krokante Quinoa  14€
Tempura van Kreeft - Soja Saus - Yuzu  23€
Dimsum van Kip, Varken en Schaaldieren - Miso Bouillon  15€

Klassiek
Rundtartaar - Pommes Gaufrettes - Chorizo 12€
Vierkant van Melklam - Aubergine - Geit - Honing  15€
Stoverij van Draadjes Vlees 14€
Groenten Consomme - Ravioli van Groene Kool en Aardpeer met Truffel  13€
Kalfsniertjes - Jus van Porto - Aardappelreepjes 18€
Carpaccio van Gemarineerd Rundvlees - Pluimvee Levermousse - Parmezaan 11€  
Entrecôte Chimichurri - Espuma van Mosterd   20€  (4,6)
Kaviaar Imperial Heritage 30g   80€
Wagyu op de Gloedhete Steen 25€

Nagerechten
Dame Blanche  8€
Snickers  8€
Citroentaartje met Meringue  10€
Chocoladetaartje - Karamel  10€
Luikse Koffie  10€
Chocolade - Bosbessen - Sesamijs  10€
Kaas Assortiment  12€