Le Sanglier des Ardennes - Hôtel ****

26
42
73

Chef Wout Bru stelt voor:

Tapa's en Sharing food : een culinaire reis rond de wereld.

 

 

 

Ontdek de eigentijdse sfeer van de nieuwe tapas bar van de Sanglier des Ardennes naar concept van chef Wout Bru. Gelegen aan de buitenzijde van de Sanglier des Ardennes met een afgeschermd terras met zicht op Durbuy en het kasteel. Dit restaurant is volledig getransformeerd om u te kunnen ontvangen in een trendy omgeving.

De Provence, Zuid-Amerika, Azië… De chef laat u de wereld proeven. Geniet van de menu’s van de chef - 4 of 6 verschillende tapas- voor de volledige ervaring. U eet aan een lange bar waar uw maaltijd letterlijk voor uw neus wordt klaargemaakt.

 

Geopend 7/7  keuken geopend 12:00-14:00 / 19:00-21:00

 

Reservaties


Cadeaubon


T. : +32 (0) 86 21 32 62

De kaart


Keuze van de Chef

4 gangen Menu € 45
6 gangen Menu € 70

Bru'sserie

De Provence
Bruschetta - Basilicum - Tomaat - Pata Negra   10€
Rundscarpaccio - Geitenkaas - Truffelvinaigrette   10€
WildBurger - Zwarte Worst - Poivrade Saus - Gebakken Ganzenlever   12€
Ravioli van Kalfszwezerik - Wit van Prei  10€
Gebakken Zwezerik - Groene Boontjes - Gekonfijte Tomaten - Truffelvinaigrette - Parmezaan   18€


Zuid Amerika
Ceviche van St. Jacobsnootjes - Komkommer Jus - Venkel - Tomaat  12€
Hamachi - Soja Vinaigrette - Krokante Groenten   12€
Causa van Zeebaars - Aardappelpuree met Limoen- Zoete Aardappel  16  €
Gebakken Langoustine - Limoen - Soja Vinaigrette - Salsa van Tomaten   18€
Taco Barbacoa - Salsa Verde   12€

Spanje
Iberico Ham - Pulp van Tomaten - Gegrild Brood  18€
Gepocheerd Ei - Truffelboter - Compote van Ui - Iberico Ham   17€
Brochetten van gegrilde Pluma Iberico   10€

Azië
Toast van Gerookte Paling - Terrine van Ganzenlever   13€
Galette van Tonijn met Sorbet van Yuzu en Wasabi   12€
Poké - Zalm - Sushi    9€
Tempura van Nobashi Garnalen - Curry    12€
Bouillon met Dimsum - Shiitake   12€
Salade van Miso - Kai Pao - Krokante Sesam   10€
Black cod - Miso - Pak Choï - Krokante Quinoa   14€
Tempura van Kreeft - Soja Saus - Yuzu   23€


Klassiek
Toast van Wildpaté - Veenbessen - Gemarineerde Wortelen    12€
Entrecôte Chimichurri - Lotus ui - Espuma van Mosterd   20€
Stoofpotje van Wild - Truffelpuree    18€
Hertenfilet - Poivrade Saus - Puree van Peterseliewortel   23€
Patrijs - Truffelpuree - Groene Kool - Spek  30€ (2 personen)
Piepkuiken met Morieltjes   12€
Kaviaar Imperial Heritage 30g   80€
Wagyu op de Gloedhete Steen 25€


Nagerechten
Dame Blanche   8€
Taart van Sophie    8€
Espuma van Crème Catalane  10€
Tropical met Witte Chocolade   10€
Luikse Koffie   10€
Chocolade - Bosbessen - Sesamijs  10€
Assortiment van Kazen   12€