Le Sanglier des Ardennes - Hôtel ****

26
42
73

During the renovation works of the Sanglier Haut we open a temporary restaurant in the Sanglier Bas.
We bring together all the good elements of our two restaurants, Le Sanglier des Ardennes and La Bru'sserie.

 

You will be welcomed in the warm atmosphere of La Bru'sserie. You eat at the nicely set tables as in our gastronomic restaurant. In addition, you will be served by the combined room team. And in the kitchen is the same fantastic team, led by Wout Bru.

 

The menu card will be updated regularly.

The restaurant is open 7/7, in the afternoon and in the evening, from 26 January to 26 March 2018.

Reservations


Gift voucher


T. : +32 (0) 86 21 32 62

The Menu


Tapas & SharingFood dishes

La Provence  
Artichauts - Lardo Di Colonata €11,00
Carpaccio de Bœuf - Chèvre Frais - Vinaigrette Truffes €10,00
Beef Burger - Lard - Foie Gras Poêlé €12,00
Raviole de Basilic - Compote de Tomates - Crème de Basilic €10,00
Amérique du Sud  
Langoustine Rôtie - Citron - Vinaigrette Soja - Salsa de Tomates €18,00
Ceviche de Hamashi - Fruit de la Passion - Mandarine - Crème d’Estragon €12,00
Taco Barbacoa - Salsa Verde €13,00
Espagne  
Jamon Iberico - Suc de Tomates - Pain Grillé  €18,00
Œuf Poché - Espuma de Pommes-de-Terre Truffé - Jamon Iberico €17,00 
Pulpo & Poivrons Grillés - Sauce Aïoli  €14,00 
Pluma d'Iberico - Patates Douces - Chorizo  €17,00 
Calamars Frits - Crème de Wasabi - Salsa  €10,00 
Asie   
Tempura de Nobashi – Curry €12,00
Terrine de Foie Gras - Anguilles Fumées - Nobashi - Pousses d'Épinards €13,00
Hamburger Japonais au Lard Confit - Oignon Rouge Mariné €10,00
Tartare de Bœuf - Nori - Miso Mayonnaise - Cèpes - Dashi €12,00
Classique  
Carbonade - Frites €12,00
Entrecôte Américaine servie avec Pommes Allumettes - Espuma Moutarde €23,00
Coquelet à la Crème d'Estragon €12,00
Caviar Imperial Heritage - 30g €80,00
Desserts  
Tiramisu du Sanglier façon Bru €8,00
Colonel Revisité €8,00
Dame Blanche - Tuile chocolat €8,00
Les Tartes de Sophie €8,00
Assortiment de Fromage €12,00

Menu Tapas & SharingFood

Menu 4 Services 45€
Menu 6 Services (*) 70€

Ceviche de Hamashi - Fruit de la Passion - Mandarine - Crème d’Estragon


***


Terrine de Foie Gras - Anguilles Fumées - Nobashi - Pousses d'Épinards  


***


Carpaccio de Bœuf - Chèvre Frais - Vinaigrette Truffes (*)


***


Tempura de Nobashi - Curry (*)


***


Œuf Poché - Espuma de Pommes-de-Terre Truffé - Jamon Iberico

***

Entrecôte Américaine servie avec Pommes Allumettes - Espuma Moutarde

Gastronomic menu

 6 Services €95
Choix de vins 45€


HAMASHI

Ceviche de Hamashi - Fruit de la Passion - Wakamé - Crème d’Estragon

***

RIS DE VEAU

Salade de Ris de Veau poêlé croustillant - Chips d'Artichaut - Vinaigrette aux Truffes

***

SKREY

Cabillaud d’Hiver - Jaune d’oeuf - Lard - Jambon Iberico

***

HOMARD

Lasagne de Homard - Tomates Confites - Beurre de Thym - Fines Epices

***

DUO D'AGNEAU

Carré Rôti au Chèvre Frais - Epaule Confite

***

DESSERT

Riz Soufflé - Caramel - Chocolat